“We hechten waarde aan de mening van onze klanten”

Ervaringen van “Company 2”

“Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Technowacht. Ons kantoorpand had al geruime tijd problemen met de airconditioning en de temperaturen liepen snel op. Het was niet alleen oncomfortabel, maar het beïnvloedde ook de productiviteit van ons team.

We besloten Technowacht in te schakelen om het probleem op te lossen en ze hebben ons niet teleurgesteld. Vanaf het eerste contact met hun binnenklimaat-experts tot de installatie van de nieuwe airconditioning en de optimalisatie van ons binnenklimaat, waren ze professioneel, bekwaam en efficiënt.

Sinds de optimalisatie van ons binnenklimaat werkt ons team veel prettiger en productiever. We merken ook dat het ziekteverzuim is afgenomen en dat onze energierekening lager is. We zijn enorm blij dat we voor Technowacht hebben gekozen en zouden ze aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor het optimaliseren van het binnenklimaat.”

our team

John Doe - Company 2

80beoordeling

Comfortabel binnenklimaat

Verder heeft de warmtepomp ons bedrijf veel comfortabeler gemaakt. Het systeem zorgt voor een constante en gelijkmatige temperatuur in het hele gebouw, waardoor het veel aangenamer is om te werken. Dit heeft niet alleen ons personeel blij gemaakt, maar ook onze klanten die ons bedrijf bezoeken

Ten slotte was de installatie van de warmtepomp zeer professioneel en efficiënt. De installateurs hebben alles snel en nauwkeurig geïnstalleerd en hebben ons uitstekend geholpen met het begrijpen en gebruiken van het systeem. We waren zeer tevreden over hun werk en hun klantenservice.

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen doen?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Efficiënt &
betrouwbaar

Kortom, het plaatsen van een warmtepomp in ons bedrijf was een geweldige beslissing die ons veel voordelen heeft opgeleverd. We raden het ten zeerste aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte, betrouwbare en duurzame manier om hun gebouw te verwarmen en te koelen.

Bel mij terug

    Een vraag stellen