Binnenklimaat expert

20 jaar ervaring

Ruim 800 opdrachtgevers

Landelijke dekking

 Technowacht 

“Jouw binnenklimaat expert”

 

Als Technowacht maken we onderdeel uit van de Healthy Environment Group en lopen we voorop in innovatie. Wij helpen jou, als klant, desgewenst met een one stop shopping model; het ontwerpen en beheren van een gezond en intelligent binnenklimaat. Energiezuinig en vrij van microbiologische vervuiling.

Wij zijn niet alleen een technisch dienstverlener die projecten succesvol afrondt. Wij zijn jouw partner die vanaf het eerste moment proactief meedenkt en adviseert op het gebied van een gezond binnenklimaat en binnenmilieu.

Onze binnenklimaat experts werken gemotiveerd en met veel plezier aan het ontwikkelen, leveren, installeren en optimaliseren van airconditioning en binnenklimaatinstallaties. Ons doel is het werken aan bedrijfsomgevingen waar mensen graag werken en altijd staat het verbeteren van de luchtkwaliteit centraal.

Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: het welzijn en de gezondheid van jou en jouw medewerkers!

 

Wat kun je verwachten van een binnenklimaat expert

Wat bieden wij jou?

Wij, als binnenklimaatexpert, adviseren jou de nieuwste standaard van thermisch comfort in combinatie met de preventie van microbiologische vervuiling in binnenruimten. Onze oplossing geeft jou de garantie van de beste balans tussen een gezond binnenklimaat en de investering.

Hoe doen we dat?

Wij hebben onze technische kennis op het gebied van binnenklimaat gekoppeld aan een innovatief systeem dat binnenruimten, inclusief alle oppervlaktes, kiemvrij maakt en preventief beschermd tegen herbesmetting. Met als belangrijkste uitgangspunten de luchtvochtigheid, de luchtkwaliteit, het thermisch comfort en de ventilatie.

Jouw binnenklimaat oplossing

Technowacht heeft zich gespecialiseerd in duurzame en energiezuinige binnenklimaat oplossingen gekoppeld aan een uitgebalanceerde luchtvochtigheid en een optimale luchthygiëne.

Wist je dit?

Wist je dat de binnenlucht vaak meer vervuild is dan de buitenlucht? We brengen gemiddeld 80% van onze tijd binnen door. Tussen ons 18e  en 64e levensjaar zelfs zo’n 91%, op het werk en thuis.

Een ongezond binnenklimaat kan dus leiden tot gezondheidsklachten, onnodig productiviteitsverlies en ziekteverzuim. Het productiviteitsverlies kan zelfs oplopen tot ca.14%.

Ons binnenklimaat advies biedt jou de beste oplossing!

DE VOORDELEN VAN BINNENKLIMAAT ADVIES DOOR TECHNOWACHT

 

  Z

  Ruime ervaring bij 800 opdrachtgevers

  Z

  Lagere energie nota

  Z

  Jouw garantie blijft geldig

  Z

  Je voorkomt storingen aan de klimaatsystemen

  Z

  Je bent verzekerd van een optimale luchtkwaliteit

  Z

  Je regelt zelf de temperatuur en luchtvochtigheid

  Aanvragen gratis inspectie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Werken aan een gezond binnenklimaat?

  E boek over gezonde werkomgeving

  Download gratis.

  “Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat.”

  In ons gratis handboek ‘De luchtkwaliteit verbeteren op kantoor’ gaan we uitgebreid in op het bereiken van een gezonde werkomgeving. 

   Nieuws van Technowacht

   Alles over de warmtepomp!

   Alles over de warmtepomp!

   Met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kun je jouw gebouw verduurzamen

   Onze Opdrachtgevers