Home >> Onze dienstverlening >> Projectmanagement en advies

 Projectmanagement en advies

“Omdat werken aan een gezond binnenklimaat veel disciplines kent en dus professionele begeleiding”

 

Wij voeren het proces van projectmanagement en advies geheel in eigen beheer uit. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft en niet met meerdere partijen contact hoeft te onderhouden. Onze adviezen zijn onafhankelijk en discreet.

In een aantal stappen begeleidt en adviseert onze binnenklimaat expert jou naar een gezond binnenklimaat.

DE VOORDELEN VAN PROJECTMANAGEMENT EN ADVIES DOOR TECHNOWACHT

 

  Z

  Ruime ervaring bij 800 opdrachtgevers

  Z

  20 jaar ervaring in complexe projecten begeleiden

  Z

  Expert in binnenklimaat vraagstukken

  Z

  Je voorkomt storingen aan de klimaatsystemen

  Z

  Je bent verzekerd van een optimale luchtkwaliteit

  Z

  Je regelt zelf de temperatuur en luchtvochtigheid

  Graag plan ik een vrijblijvende kennismaking:

  Projectmanagement en advies, welke stappen volgen wij?

  Wij nodigen je allereerst uit voor een oriënterend gesprek waarin we onderzoeken wat jouw wensen zijn en wat we voor jou en het binnenklimaat op jouw kantoor kunnen betekenen. Een nadere kennismaking is tevens een goede start van onze samenwerking.

  In een volgende stap leggen we deze wensen naast de mogelijke oplossingen en onderzoeken we de  balans tussen comfort, prestaties en wat financieel en bouwkundig mogelijk is.

   

  Onderszoeken binnenklimaat
  Gedegen advies

  Gedegen advies op jouw situatie toegespitst

  Vervolgens ontvang je van ons een gedegen advies met de meest efficiënte en beste technische oplossing voor jouw situatie, maatwerk dus. Ons advies wordt begeleid van een transparante kostenopbouw en investering die wij in een volgend gesprek aan jou toelichten. Zo kunnen wij jou ook adviseren over alle ruimtes in één keer of gespreid investeren. Het totaal advies omvat tevens een voorstel voor beheer en onderhoud en ook daarvan maken wij de kosten inzichtelijk.

  Wist je dat de binnenlucht vaak meer vervuild is dan de buitenlucht? We brengen gemiddeld 80% van onze tijd binnen door. Tussen ons 18e  en 64e levensjaar zelfs zo’n 91%, op het werk en thuis.

  Een ongezond binnenklimaat kan dus leiden tot gezondheidsklachten, onnodig productiviteitsverlies en ziekteverzuim. Het productiviteitsverlies kan zelfs oplopen tot ca.14%.

  Werken aan een gezond binnenklimaat?

  Download gratis

  "Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

  • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
  • Effect van temperatuur
  • Een optimale luchtvochtigheid
  • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.

   

  De planning en de installatie

  Conform de afgesproken planning installeert onze binnenklimaat expert het ventilatiesysteem volgens de gemaakte afspraken. Zoals in de inleiding al aangegeven krijg jij één aanspreekpunt vanuit onze organisatie. Deze ervaren projectmanager begeleidt de installatie, ziet er op toe dat de planning gevolgd wordt en is verantwoordelijk voor het naleven van de afspraken met betrekking tot het onderhoud en beheer. Ook met al jouw vragen kun je bij onze expert terecht.

   

  De Healthy Environment Group

  Binnen de Healthy Environment Group zijn we van alle markten thuis, zoals airconditioning, koelen en verwarmen in één, ventilatie, luchtbevochtiging, lucht- en decontaminatieruimte, luchtkwaliteit metingen en professioneel onderhoud. Door onze transparante, procesmatige aanpak zijn er geen verrassingen, geen onverwachte hoge kosten en alles wat we doen is volgens een strikte systematische aanpak met specialisten in elke fase. Dat is de expertise die de groep in de afgelopen decennia met elkaar heeft opgebouwd.