Healthy Environment group

Home >> Over ons >> Healthy environment group

Healthy Environment Group

“Als groep lopen wij voorop in innovatie voor het welzijn van mensen”

 

TECHNOWACHT  maakt deel uit van de Healthy Environment Group. Als Healthy Environment Group lopen we voorop in innovatie. We helpen klanten met het ontwerpen en beheren van een gezond en intelligent binnenklimaat, waarmee comfort en het beperken van stof en micro-organismen die zich via de lucht verplaatsen wordt bedoeld.

Dat is de exclusieve expertise die de groep in de afgelopen decennia met elkaar heeft opgebouwd. We kennen elke schakel in de ketting, zoals ventilatie, luchtbevochtiging, lucht- en ruimtedecontaminatie, luchtkwaliteit en -analyses, koelen en verwarmen in één. Door onze transparante, procesmatige aanpak is er maximaal rendement, zijn er geen verrassingen, geen onverwachte hoge kosten. Alles wat we doen is volgens een strikte systematische aanpak met specialisten in elke fase. Ook voor het 24/7 monitoren van de luchtkwaliteit hebben we onze specialisten.

Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: het welzijn en de gezondheid van u en uw leerlingen en docenten/medewerkers!

De specialisten van TECHNOWACHT ondersteunen u graag met een inventarisatie en een professioneel plan van aanpak. Een e-mail aan info@technowacht.nl is voldoende.

Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: het welzijn en de gezondheid van u en uw leerlingen en docenten/medewerkers!

Wist je dat de binnenlucht vaak meer vervuild is dan de buitenlucht? We brengen gemiddeld 80% van onze tijd binnen door. Tussen ons 18e  en 64e levensjaar zelfs zo’n 91%, op het werk en thuis.

Een ongezond binnenklimaat kan dus leiden tot gezondheidsklachten, onnodig productiviteitsverlies en ziekteverzuim. Het productiviteitsverlies kan zelfs oplopen tot ca.14%.

Werken aan een gezond binnenklimaat?

Download gratis

"Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

  • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
  • Effect van temperatuur
  • Een optimale luchtvochtigheid
  • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.