“De praktijk is voor ons de beste graadmeter en
we laten ons graag afrekenen op resultaten”

our team

Airco/VRF systemen

Koelen en verwarmen in één unit. Moderne airconditioning-systemen maken het mogelijk.
En dat scheelt. Zo zijn ideale werkomstandigheden te creëren: een constant aangename temperatuur, comfortabele luchtvochtigheid en werkelijk schone lucht. Medewerkers merken dat, voelen zich prettiger en dus draagt dat bij aan betere resultaten. Wij van Technowacht informeren je graag.

Meer weten over de gecombineerde airco

Topprestaties door onderhoud

Airconditioning en ventilatiesystemen leveren betere prestaties als ze regelmatig en systematisch worden onderhouden. Dat heeft bepaalde voordelen: op kantoor voelen medewerkers zich prettiger. Moet ook want, voor de beste resultaten is het noodzakelijk dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt op de werkplek. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een prettig werkklimaat bijdraagt aan enthousiaste, gemotiveerde en productieve medewerkers. Met een airconditioning systeem van Technowacht realiseer je voor jouw medewerkers een optimaal binnenklimaat. De juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kun je zelf bepalen.

our team

Warmtepomp voor bedrijven

Duurzame energie, het kan en het moet. Niet alleen is dat milieuvriendelijker en financieel aantrekkelijker dan gebruik van traditionele energiebronnen. Warmtepompen voor bedrijven maken ook jouw bedrijf, organisatie of school klaar voor de toekomst!

Energie uit de omgeving

Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving, dus uit aarde, water of lucht. Dat is beter voor het klimaat, het milieu en voor de portemonnee. Een slimme thermostaat aangesloten op de warmtepomp, bepaalt wat de meest energiezuinige oplossing is: inzetten van de cv-ketel of de warmtepomp. Hoe dat werkt? Vraag het Technowacht.

Meer weten over warmtepompen
our team

Schone ventilatiesystemen

Een gezonde en frisse lucht in elke werksituatie. Daarvoor heb je ook een schoon en goed werkend ventilatiesysteem nodig. Goed gereinigd voorkomt schimmels en ook gezondheidsklachten zoals benauwdheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Technowacht biedt een geïntegreerd systeem van ventilatie en hygiëne. Dat systeem zorgt dag en nacht voor een maximale bescherming. Bel
gerust Technowacht!

Meer weten over ventilatie

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen doen?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Onderhoud & service

Onze binnenklimaat-experts werken aan het ontwikkelen, leveren, installeren en optimaliseren van airconditioning en binnenklimaatinstallaties. Dat is wat we elke dag doen. Van begin tot eind, vandaag en morgen.

Doel van Technowacht is bedrijfsomgevingen realiseren waar mensen prettig en onder uitstekende omstandigheden kunnen werken. Uiteindelijk is er maar één ding dat telt: het welzijn en de gezondheid van iedereen bij een bedrijf of organisatie betrokken is! Een gezond binnen- en buitenmilieu is als goede voeding en een ontspannen nachtrust. En natuurlijk energiezuinig.

Meer weten over ventilatie
our team

Gezonde luchtkwaliteit

Voldoende frisse lucht (zuurstof) laat mensen optimaal werken. Met een goede luchtkwaliteit zal het ziekteverzuim beslist merkbaar dalen. COVID 19 heeft laten zien dat een gezond binnenklimaat belangrijk is. Bacteriën, virussen en schimmels krijgen zo geen kans. Dus is de vraag: hoe zit het eigenlijk met de luchtkwaliteit in jouw kantoor. Prettig om te weten en goed om er iets aan te doen.

Voorkomen

Om klachten te voorkomen en om niet te hoeven ingrijpen als het eigenlijk al te laat is, adviseren wij van Technowacht om de luchtkwaliteit te meten van jouw kantoor of bedrijf. Gewoon even goed laten checken. Da’s goedkoper dan achteraf de schade te herstellen. Dat is natuurlijk een open deur, maar toch. En meestal zijn mogelijke problemen verbluffend eenvoudig te realiseren. Met speciale apparatuur meten wij of en welke concentraties stoffen er aanwezig zijn. We kijken naar de temperatuur en de luchteigenschappen in jouw situatie. Meten is weten.

Meer weten over ventilatie
our team

Download de e-brochure
over luchtkwaliteit

Interessante informatie over luchtkwaliteit, download dan de e-brochure. Daarin vind je niet alleen factoren die de luchtkwaliteit kunnen beïnvloeden, maar ook het effect van de juiste temperatuur, de ideale luchtvochtigheid en nog veel meer.

Klimaatonderzoek

Een goed binnenklimaat of binnenmilieu in jouw kantoor draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van je medewerkers. Onder binnenmilieu (of binnenklimaat) wordt meestal verstaan: de lucht, de chemische bestanddelen en fysieke omstandigheden. De kwaliteit van het binnenklimaat heeft grote invloed op de gezondheid en de beleving van de werkplek. Bij een ongezond
binnenklimaat, kunnen er gezondheidsklachten optreden die kunnen leiden tot (onnodig) productiviteitsverlies en ziekteverzuim.

Technowacht doet binnenklimaatonderzoek in gebouwen én adviseert over oplossingen op maat.

Reserveer een gratis inspectie

Een gezonde werkplek

Als werkgever valt een ‘gezonde en veilige werkplek’ onder de zorgplicht. Daarbij hoort ook een gezond binnenklimaat. Voldoet het binnenmilieu niet aan de normen dan zijn veelgehoorde klachten: irritaties aan ogen en luchtwegen, verkoudheid, hoofdpijn en niet te vergeten concentratieverlies.

Onderzoek door Technowacht

Heb je klachten die lijken op wat we net hebben aangegeven, dan is een luchtonderzoek een ideale mogelijkheid om daar goed naar te laten kijken. Er zijn verschillende elementen waar we dan op letten: zowel een microbiologisch luchtonderzoek en/of een chemisch/fysisch luchtonderzoek. Hygiënemonsters horen daar ook bij. Kortom, je weet in korte tijd hoe het er voor staat.

Bel mij terug

    Een vraag stellen

      Offerte aanvragen