Over Technowacht

Home >> Over ons

Over ons

“20 jaar ervaring in gezond binnenklimaat ‘.

 

In 20 jaar zijn we gegroeid naar 800 opdrachtgevers waarvoor wij het binnenklimaat beheren. Onze enthousiaste medewerkers van de administratie, planning, logistiek en helpdesk zijn werkzaam op ons kantoor in Eibergen. Onze technische experts op het gebied van binnenklimaat zijn jou van dienst vanuit Assen, Enschede, Almere en Roosendaal. Dus altijd in de buurt, ieder met zijn of haar specialisme maar met passie voor duurzame en energiezuinige oplossingen. 

Onze Belofte

Onze specialisten werken gemotiveerd en met veel plezier aan het ontwikkelen, leveren, installeren en optimaliseren van airconditioning, koel- en binnenklimaatinstallaties bij jou thuis, in jouw kantoor, winkel of overig bedrijfspand. Met innovatieve oplossingen die 100% tegemoet komen aan jouw wensen en meerwaarde toevoegen voor jou. En altijd als belangrijkste uitgangspunt duurzaam,  energiezuinig en zorgen voor een gezonde leefomgeving.

 

Duurzaamheid

Duurzaam betekent voor Technowacht ook investeren in een duurzame en proactieve samenwerking. Ook na de installatie kunt u voor onderhoud en reparaties rekenen op het vakmanschap van onze medewerkers.

Alles draait bij ons om kwaliteit en aandacht. Want dat zijn de enige argumenten voor onze opdrachtgevers om met Technowacht samen te werken. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken.

Samenwerken met ons biedt jou de garantie van een duurzame en gezonde leefomgeving.

  

Wij bewaken jouw welzijn, wij houden de wacht!

20 jaar ervaring

Ruim 800 opdrachtgevers

Landelijke dekking

Onze Opdrachtgevers

Pin It on Pinterest