Technowacht "Onderhoud & service"

Natuurlijk wilt u dat uw splinternieuwe ventilatiesysteem lang meegaat en optimaal presteert. Door regelmatig airco onderhoud te plegen, kunt u de levensduur ervan verlengen en eventuele problemen voorkomen. Met professioneel airco onderhoud houdt u uw systeem in topconditie, wat resulteert in een ononderbroken werking en gemoedsrust. Investeer in het behoud van uw ventilatiesysteem en geniet van langdurige prestaties. Maak nu een afspraak voor deskundig airco onderhoud!

Airco onderhoud

Het is slim om jaarlijks uw airconditioning systeem te laten controleren door een gecertificeerde monteur. Op deze manier voorkomt u problemen en kunnen eventuele gebreken snel worden opgespoord. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal werkend systeem, maar bespaart ook op lange termijn kosten. Maak dus vandaag nog een afspraak voor professioneel airco onderhoud. Uw comfort staat voorop!

 

Condensor Airco

Het is van essentieel belang dat de condensor van een airconditioning goed functioneert. Na verloop van tijd kan er vuil worden afgezet op de condensor als gevolg van luchtcirculatie, wat de prestaties van de airco kan verminderen. Hierdoor moet het apparaat harder werken om dezelfde koelresultaten te bereiken, en uiteindelijk zal de efficiëntie van de airco afnemen. Het regelmatig schoonmaken van de condensor is daarom van groot belang om deze problemen te voorkomen.

 

Verdamper Airco

Het schoonmaken van de verdamper is cruciaal om problemen te voorkomen. De condenswaterafvoer kan na verloop van tijd verstopt raken door vuilophoping, wat vervelende geurtjes met zich mee kan brengen. Bovendien kan dit de prestaties van je airconditioningsysteem aantasten en leiden tot hogere energiekosten.

Door regelmatig schoon te maken, kun je de levensduur van je systeem verlengen en ervoor zorgen dat het efficiënt blijft werken. Dit voorkomt niet alleen onaangename geuren, maar bespaart je ook geld op de lange termijn. Het is dus zeker de moeite waard om wat tijd te investeren in het onderhouden van de verdamper van je airconditioning.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN

our team

Wat kost airco onderhoud?

Bij Technowacht kunt u kosteloos een inspectie van uw ventilatiesysteem aanvragen. Tijdens deze inspectie beoordelen we uw installatie en verstrekken we advies over de noodzakelijke stappen om uw systeem weer in topconditie te brengen. Uw comfort is onze prioriteit, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en haal het beste uit uw ventilatiesysteem!

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen doen?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Gevolgen slecht
binnenklimaat

Het regelmatig onderhouden van uw ventilatiesystemen is absoluut cruciaal om een optimale werking te waarborgen, vooral in kantoorgebouwen. Een slecht onderhouden binnenklimaat kan namelijk aanzienlijke negatieve gevolgen hebben.

Slechte ventilatie leidt tot een gebrek aan schone lucht, wat essentieel is voor de productiviteit van uw medewerkers. Luchtverontreiniging heeft een aanzienlijke impact op het concentratievermogen van uw personeel.

Een te hoog luchtvochtigheidsgehalte kan het gevolg zijn van ontoereikende ventilatie in kantoren. Wanneer het luchtvochtigheidsgehalte boven de 60% stijgt, neemt de kans op schimmelgroei toe. Schimmels kunnen de luchtwegen van uw medewerkers irriteren en zelfs leiden tot langdurige gezondheidsproblemen.

Een luchtvochtigheid onder de 40% kan leiden tot droge en geïrriteerde ogen. Langdurig te lage luchtvochtigheid kan resulteren in ongemakken zoals schrale lippen, hoofdpijn, concentratieproblemen en ernstige vermoeidheid.

Vraag een gratis airco inspectie aan

Een slecht onderhouden binnenklimaat maakt inwoners vatbaarder voor hoofdpijn, griep en verkoudheid. Deze gezondheidsproblemen kunnen een aanzienlijke impact hebben op het welzijn van uw medewerkers. Voorkom deze irritaties en investeer in een gezonde werkomgeving door uw binnenklimaat optimaal te onderhouden. Uw medewerkers verdienen een gezonde en productieve omgeving!

Bel mij terug

    Een vraag stellen