Home >> Onze dienstverlening >> Onderhoud en service

Onderhoud en service door Technowacht

“De levensduur van uw installatie valt of staat met de juiste onderhoud en service”

 

Onderhoud en service van jouw airconditioning en ventilatiesysteem op kantoor is van groot belang. Medewerkers willen zich prettig, comfortabel en vandaag de dag VEILIG voelen op de werkplek. Een optimaal werkklimaat is mede bepalend voor enthousiaste, gemotiveerde en productieve medewerkers. Onderzoek toont dit aan. Met een airconditioning systeem van Technowacht realiseer je voor jouw medewerkers een optimaal binnenklimaat. En de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kun je zelf bepalen. Lees verder hoe wij een optimaal resultaat garanderen.

DE VOORDELEN VAN ONDERHOUD DOOR TECHNOWACHT

  Z

  Ruime ervaring bij 800 opdrachtgevers

  Z

  Lagere energie nota

  Z

  Jouw garantie blijft geldig

  Z

  Je voorkomt storingen aan de klimaatsystemen

  Z

  Je bent verzekerd van een optimale luchtkwaliteit

  Z

  Je regelt zelf de temperatuur en luchtvochtigheid

  Aanvragen gratis inspectie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   JOUW AIRCONDITIONING SYSTEEM ONDERHOUDEN

  Het behouden van een prettig binnenklimaat valt of staat met goed onderhoud van jouw  airconditioning systeem. Goed onderhoud voorkomt storingen, zorgt voor schone lucht en verlengt de levensduur van jouw installatie. Het onderhoud van de apparaten onderbrengen bij onze specialisten geeft de zekerheid dat jouw installatie altijd optimaal werkt.

   Condensor reinigen

  Essentieel is een goed werkende condensor in de airco. Na verloop van tijd wordt, als gevolg van circulatie van lucht, vuil afgezet waardoor de werking van de airco vermindert. Het apparaat moet hierdoor harder werken om dezelfde koelresultaten te behalen en uiteindelijk zal het rendement van het apparaat dalen. Om dit te voorkomen is het reinigen van de condensor van groot belang.

  Verdamper reinigen

  De condenswaterafvoer kan als gevolg van vervuiling verstopt raken. Dit brengt onaangename geuren met zich mee. Op den duur gaat dit ten koste van de prestaties van het airconditioning systeem en wordt je geconfronteerd met hogere verbruikskosten.

  Regelmatig schoonmaken bevordert de levensduur, werking en voorkomt onaangename geurtjes.

   GEZONDE LUCHT IN JOUW KANTOORRUIMTES

   Gezonde en schone lucht is in het belang van jouw gezondheid. Een schoon en goed gereinigde airconditioning of ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de luchtkwaliteit van jouw ruimtes.

   JOUW VENTILATIESYSTEEM ONDERHOUDEN

   Een optimale ventilatie zorgt voor gezonde en frisse lucht. Vervuilde ventilatiekanalen of ventilatie box kunnen zieke medewerkers veroorzaken. De ventilatie van Technowacht zorgt ervoor dat jouw kantoor voorzien wordt van een fris en gezond werkklimaat.

   Werken aan een gezond binnenklimaat?

   Download gratis

   "Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

   • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
   • Effect van temperatuur
   • Een optimale luchtvochtigheid
   • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.