Onderhoud klimaatsysteem

Home >> Onze dienstverlening >> Onderhoud klimaatsysteem

Onderhoud klimaatsysteem door Technowacht

“De levensduur van jouw installatie valt of staat met de juiste onderhoud en service”

 

Onderhoud en service van jouw airconditioning en ventilatiesysteem op kantoor is van groot belang. Medewerkers willen zich prettig, comfortabel en vandaag de dag VEILIG voelen op de werkplek. Een gezond binnenklimaat is mede bepalend voor enthousiaste, gemotiveerde en productieve medewerkers. Onderzoek toont dit aan. Met een airconditioning systeem van Technowacht realiseer je voor jouw medewerkers een gezond binnenklimaat. En de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kun je zelf bepalen. Lees verder hoe wij met een luchtkwaliteit meting en onze binnenklimaat oplossingen een optimaal resultaat garanderen.

 JOUW AIRCONDITIONING OF KLIMAATSYSTEEM ONDERHOUDEN

Het behouden van een gezond binnenklimaat valt of staat met goed onderhoud en reiniging van jouw airconditioning of klimaatsysteem. Goed onderhoud en reiniging voorkomt storingen, zorgt voor schone lucht en verlengt de levensduur van jouw klimaatsysteem. Het onderhoud en de reiniging van jouw klimaatinstallatie onderbrengen bij onze airconditioning expert geeft de zekerheid dat jouw klimaatinstallatie altijd optimaal werkt.

JOUW KLIMAATSYSTEEM ONDERHOUDEN

Een optimale ventilatie zorgt voor gezonde en frisse lucht. Vervuilde ventilatiekanalen of ventilatie box kunnen zieke medewerkers veroorzaken. De ventilatie van Technowacht zorgt ervoor dat jouw kantoor voorzien wordt van een fris en gezond werkklimaat.

GEZOND BINNENKLIMAAT IN JOUW KANTOOR

Gezonde en schone lucht is in het belang van jouw gezondheid. Een schoon en goed gereinigde airconditioning of ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de luchtkwaliteit van jouw ruimtes. Laat dus regelmatig de luchtkwaliteit op jouw kantoor meten door een binnenklimaat expert van Technowacht.

DE VOORDELEN VAN BINNENKLIMAAT ADVIES DOOR TECHNOWACHT

 

  Z

  Ruime ervaring bij 800 opdrachtgevers

  Z

  Lagere energie nota

  Z

  Jouw garantie blijft geldig

  Z

  Je voorkomt storingen aan de klimaatsystemen

  Z

  Je bent verzekerd van een optimale luchtkwaliteit

  Z

  Je regelt zelf de temperatuur en luchtvochtigheid

  Aanvragen gratis inspectie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Werken aan een gezond binnenklimaat?

  Download gratis

  "Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

  • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
  • Effect van temperatuur
  • Een optimale luchtvochtigheid
  • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.

   

  Condensor reinigen

  Essentieel is een goed werkende condensor in de airco. Na verloop van tijd wordt, als gevolg van circulatie van lucht, vuil afgezet waardoor de werking van de airco vermindert. Het apparaat moet hierdoor harder werken om dezelfde koelresultaten te behalen en uiteindelijk zal het rendement van het apparaat dalen. Om dit te voorkomen is het reinigen van de condensor van groot belang.

  Verdamper reinigen

  De condenswaterafvoer kan als gevolg van vervuiling verstopt raken. Dit brengt onaangename geuren met zich mee. Op den duur gaat dit ten koste van de prestaties van het airconditioning systeem en wordt je geconfronteerd met hogere verbruikskosten.

  Regelmatig reinigen van jouw klimaatinstallatie bevordert de levensduur, werking en voorkomt onaangename geurtjes.

   Belangrijk bericht in relatie tot Corona

   Ventilatie en het gebruik van airconditioning en klimaatinstallaties in relatie tot Covid 19

   Covid 19 in relatie tot ventilatie en airconditioning