Ventilatiesystemen onderhouden

Home >> Onze dienstverlening >> Ventilatiesystemen onderhouden

Ventilatiesystemen onderhouden

“Frisse en gezonde lucht op kantoor vraagt om regelmatige reiniging”

 

Ventilatiesystemen onderhouden is vaak een bijzaak. Goede ventilatie is noodzakelijk voor gezonde en frisse lucht. Een vervuild ventilatiesysteem of een ruimte zonder goede ventilatie kan leiden tot schimmels en gezondheidsklachten. Denk hierbij aan benauwdheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Technowacht klimaatbeheersing zorgt ervoor dat jouw kantoor voorzien wordt van frisse en gezonde lucht. Een goede ventilatie is zeer belangrijk. Lees verder hoe wij onze opdrachtgevers een gezond werkomgeving garanderen.

JOUW VENTILATIESYSTEEM ONDERHOUDEN

Een optimale ventilatie zorgt voor gezonde en frisse lucht. Vervuilde ventilatiekanalen of ventilatie box kunnen zieke medewerkers veroorzaken. De ventilatie van Technowacht zorgt ervoor dat jouw kantoor voorzien wordt van een fris en gezond werkklimaat.

ADVIES, INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Bij Technowacht kun je terecht voor maatwerk advies op het gebied van ventilatiesystemen onderhouden. Onze vakkundige medewerkers denken met jou mee, optimaliseren de ventilatiesystemen en door regelmatig onderhoud bent je ook in de toekomst verzekerd van een optimaal werkend ventilatiesysteem.

REINIGING MET BORSTEL EN LUCHTZWEEP

Met een speciale luchtzweep en een roterende borstel reinigen de experts van Technowacht jouw ventilatiekanalen. Zo wordt eenvoudig en doeltreffend vuil uit de ventilatiekanalen verwijderd. Na deze grondige reinigingsbeurt worden de ventilatiekanalen gedesinfecteerd met een speciaal desinfectiemiddel. Dit doodt de achtergebleven bacteriën en verwijdert vieze luchtjes uit de ventilatiekanalen.

 

 

DE VOORDELEN VAN HET ONDERHOUD EN ADVIES DOOR TECHNOWACHT

 

  Z

  Een aanzienlijke besparing op jouw energiekosten

  Z

  De aanvoer van schone lucht

  Z

  Warme lucht blijft binnen als het buiten koud is

  Z

  Koude lucht blijft binnen als het buiten warm is

  Z

  Voorkomen van ongewenste ziektekiemen

  Werken aan een gezond binnenklimaat?

  Download gratis

  "Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

  In dit gratis handboek gaan we uitgebreid in op het bereiken van een gezonde werkomgeving. Zo bespreken we:

  • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
  • Effect van temperatuur
  • Een optimale luchtvochtigheid
  • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.

   

  METEN LUCHTKWALITEIT

  Ons doel is het verbeteren van de luchtkwaliteit in jouw kantoorruimtes. Met onze geavanceerde meetapparatuur meten wij of er geen bacteriën in de lucht zitten, het CO2 gehalte en de temperatuur. Dit doen we voor én na de plaatsing van de ventilatie. Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: Resultaat!

  ENERGIEZUINIG VENTILEREN MET EEN WTW INSTALLATIE

  Een warmteterugwinning installatie (WTW-unit) kan alle ruimtes in jouw kantoor ventileren. De unit is aangesloten op verschillende kanalen met roosters of afzuigpunten. Een WTW installatie ventileert deze ruimtes door lucht af te zuigen naar buiten en verse lucht in te brengen.

  Wilt u uw verwarming en temperatuur perfect geregeld hebben? Vraag dan nu de uitgebreide informatie aan of vraag een prijs op maat:

   Belangrijk bericht in relatie tot Corona

   Ventilatie en het gebruik van airconditioning en klimaatinstallaties in relatie tot Covid 19

   Covid 19 in relatie tot ventilatie en airconditioning

   Pin It on Pinterest

   Share This