Ventilatiekanaal op maat

Home >> Onze dienstverlening >> Ventilatiesystemen onderhouden

Ventilatiekanaal op maat

“Een gezonde en schone lucht verdient serieuze aandacht.”

 

Ventilatiekanalen op maat zijn noodzakelijk voor gezonde en frisse lucht. Een vervuild ventilatiesysteem of een ruimte zonder goede ventilatie kan leiden tot schimmels en gezondheidsklachten. Denk hierbij aan benauwdheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Technowacht klimaatbeheersing biedt jou ventilatieadvies op maat en zorgt ervoor dat jouw kantoor voorzien wordt van frisse en gezonde lucht. Een goede ventilatie is zeer belangrijk. COVID 19 heeft dit ons nog eens pijnlijk duidelijk gemaakt.

Welke ventilatie kiezen?

Voor een optimaal en gezond ventilatiesysteem heeft Technowacht een innovatieve oplossing. Een geïntegreerd systeem van ventilatie en hygiëne. De toegepaste ventilatie techniek zorgt dag en nacht voor een maximale bescherming tegen ziekmakende micro-organismen. Lees verder hoe wij onze opdrachtgevers een ventilatiekanaal op maat adviseren.

ADVIES, INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Bij Technowacht kun je terecht voor maatwerk advies op het gebied van ventilatiesystemen onderhouden. Onze vakkundige medewerkers denken met jou mee, optimaliseren de ventilatiesystemen en door regelmatig onderhoud bent je ook in de toekomst verzekerd van een optimaal werkend ventilatiesysteem.

DE VOORDELEN VAN HET ONDERHOUD EN ADVIES DOOR TECHNOWACHT

 

  Z

  Een aanzienlijke besparing op jouw energiekosten

  Z

  De aanvoer van schone lucht

  Z

  Warme lucht blijft binnen als het buiten koud is

  Z

  Koude lucht blijft binnen als het buiten warm is

  Z

  Voorkomen van ongewenste ziektekiemen

  GRATIS INSPECTIEMETING AANVRAGEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  LUCHTBEVOCHTIGING

  Wij kunnen luchtvochtigheid niet direct waarnemen, dus realiseren wij ons vaak niet hoe belangrijk de juiste luchtvochtigheid is. Wij reageren er echter wel duidelijk op: geïrriteerde ogen en slijmvliezen, droge lippen en huid zijn een direct gevolg. Ook veel producten en productieprocessen reageren sterk op wijzigingen in luchtvochtigheid. Bij een te lage luchtvochtigheid verminderd de kwaliteit van producten snel en computerchips kunnen worden opgeblazen als gevolg van statische elektriciteit. Dit zijn maar een paar voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.

  Luchtvochtigheid

  Werken aan een gezond binnenklimaat?

  Download gratis

  "Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

  • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
  • Effect van temperatuur
  • Een optimale luchtvochtigheid
  • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.

   

  METEN LUCHTKWALITEIT

  Ons doel is het verbeteren van de luchtkwaliteit in jouw kantoorruimtes. Met onze geavanceerde meetapparatuur meten wij of er geen bacteriën in de lucht zitten, het CO2 gehalte en de temperatuur. Dit doen we voor én na de plaatsing van de ventilatie. Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: Resultaat!

  ENERGIEZUINIG VENTILEREN MET EEN WTW INSTALLATIE

  Een warmteterugwinning installatie (WTW-unit) kan alle ruimtes in jouw kantoor ventileren. De unit is aangesloten op verschillende kanalen met roosters of afzuigpunten. Een WTW installatie ventileert deze ruimtes door lucht af te zuigen naar buiten en verse lucht in te brengen.

  Wilt u uw verwarming en temperatuur perfect geregeld hebben? Vraag dan nu de uitgebreide informatie aan of vraag een prijs op maat:

   Belangrijk bericht in relatie tot Corona

   Ventilatie en het gebruik van airconditioning en klimaatinstallaties in relatie tot Covid 19

   Covid 19 in relatie tot ventilatie en airconditioning