Home >> Onze dienstverlening >> Warmtepomp oplossingen voor bedrijven

Warmtepomp oplossingen voor bedrijven

“De energiezuinige klimaatbeheersing voor jouw situatie”

 

Warmtepomp oplossingen voor bedrijven hebben net als voor thuisgebruik de toekomst. Fossiele energiebronnen hebben een slechte invloed op het milieu. Bovendien raken ze op. Duurzame energie is een alternatieve, milieuvriendelijke en goedkopere vorm van energie waarvan wél oneindig gebruik gemaakt kan worden.

Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt maar ook je portemonnee. Technowacht biedt met warmtepompen oplossingen om gebruik te maken van duurzame energie in jouw bedrijf.

DE VOORDELEN VAN WARMTEPOMP OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

  Z

  Draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering

  Z

  Past in een aanpak om van het gas af te komen

  Z

  Warmte wanneer je verwarming nodig hebt

  Z

  Verwarmen van jouw tapwater

  Z

  Onze warmtepompen voldoen aan het energiecertificaat

  Z

  Koelen wanneer je koeling nodig hebt

  Aanvragen vrijblijvende prijsopgave:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  VERWARMING VIA EEN WARMTEPOMP VAN TECHNOWACHT

  Een warmtepomp gebruikt de buitenlucht als (gratis) energiebron om te verwarmen. De slimme thermostaat, die aangesloten is op de warmtepomp, bepaalt in iedere situatie of de warmte die gevraagd is met de cv ketel of met de warmtepomp zal worden voldaan. Zo biedt Technowacht jou altijd de meest energiezuinige oplossing.

  INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN WARMTEPOMP OPLOSSINGEN

  Je kunt bij Technowacht terecht voor maatwerk advies op het gebied van warmtepompen en ventilatiesystemen. Wij analyseren jouw situatie en leggen je vervolgens één of meerdere passende opties voor. Onze vakkundige installateurs installeren de systemen zelf, en door regelmatig onderhoud ben je ook in de toekomst verzekerd van een optimaal werkend systeem.

  WARMTEPOMP OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN, KOEL EN VERWARMEN TEGELIJK

  De luchtwarmtepomp die Technowacht aanbiedt kan naast verwarmen ook nog koelen. Zo ben je in de winter voorzien van een warm kantoor en kunnen jouw medewerkers in de zomer genieten van een optimaal gekoelde werkruimte. En heb je last van vocht, door gebruik van de warmtepomp is dat ook snel verholpen. En dat met een minimum aan energie, dus duurzaam!

  Wilt u uw verwarming en temperatuur perfect geregeld hebben? Vraag dan nu de uitgebreide informatie aan of vraag een prijs op maat:

   Werken aan een gezond binnenklimaat?

   Download gratis

   "Leer hoe je eenvoudig zelf kunt werken aan een gezond binnenklimaat op kantoor. "

   • Welke factoren beïnvloeden de luchtkwaliteit
   • Effect van temperatuur
   • Een optimale luchtvochtigheid
   • en zeker nog 15 andere tips die je direct helpen.