our-people

Metin

Medewerker aan het woord

GEEN DAG ZONDER WERK


“Het is mijn taak om werkplanning en materiaalvoorziening zo te regelen dat onze mensen van Technowacht opdrachten probleemloos kunnen uitvoeren.” Beetje knooppunt Metin? “Iedereen heeft contact met mij: klanten, personeel, leveranciers. Dus ... ja, als je de taak van operationeel manager zo wilt omschrijven, dan klopt dat wel zo’n beetje.

Metin somt op wat er in zijn takenpakket zit: “Inkoop, facturatie, opdrachtbonnen invullen, contacten met de klanten over leveringen en reparaties, aansturen monteurs, benodigd materiaal bestellen, afspraken maken.” Belangrijk is ook de voorbereiding. Monteurs moeten erop kunnen vertrouwen dat ze met het juiste materiaal en de juiste opdracht op pad gaan. “Ze moeten weten wat ze kunnen verwachten en wat er van ze verwacht wordt.”
Resultaat telt

Natuurlijk is bij Technowacht ook het hele proces gedigitaliseerd. “Monteurs ontvangen hun ‘werkbonnen’ op de hun tablet. We werken met Syntess Atrium. Een systeem dat eigenlijk branche breed wordt ingezet. Werkt perfect. Je ziet in een oogopslag of het repartie, onderhoud of montage betreft. Dat helpt enorm, het is duidelijk wat er moet gebeuren en je hebt gelijk zicht op de resultaten en de kosten. Belangrijk is de afstemming in een klein team. We hebben een goed team waar je op kunt bouwen. Moet ook, want er zijn heel wat klanten die gisteren geholpen willen worden. In ieder geval zo snel mogelijk, dat is het uitgangspunt.”
Rekening houden met

“Een klein team en hoge eisen, dan is het is een uitdaging om dat iedere keer weer voor elkaar te krijgen. Buiten het feit dat je met klanten rekening moet houden, geldt dat ook voor je collega’s. Bijvoorbeeld met het verschil in vaardigheden, scholing en ervaring. Missen onze mensen bepaalde kennis of expertise, dan sturen we ze graag naar cursussen, trainingen en opleidingen om certificaten te verkrijgen. Dat betekent dan weer wel dat je sommige collega’s ‘kwijt’ bent als ze bijvoorbeeld opgaan voor een certificaat F-gassen. Klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar we denken vooral in oplossingen. Dat kan alleen als je de ontwikkelingen scherp in de gaten houdt en daar rap op inspeelt. Het blijft wel mensenwerk. We kennen nog steeds geen kunstmatige monteurs. Dat zal voorlopig wel zo blijven.

our team
arrow

Maak kennis met je
collega’sVraag ze het hemd van het lijf

vacancies details
vacancies details
vacancies details

Enthousiast geworden
na deze ontmoeting?

Neem direct contact op door te bellen of te mailen of vul het formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Laat je gegevens achter

    Bel mij terug

      Een vraag stellen

        Offerte aanvragen