our-people

Maarten

Medewerker aan het woord

MIJN WOORD IS MIJN KOSTBAARSTE BEZIT


“Zakelijk succes staat of valt met een goed persoonlijk contact.” Maarten, ondernemer tot in zijn vezels, laat merken dat hij het meent. “Je weet direct wat je aan iemand hebt. Of niet ....”
Van managementtheorieën moet Maarten niet te veel hebben. De meeste juristen mogen van hem zijn deur ook voorbijgaan en met kletspraatjes maak je op hem geen indruk. Aan tijd ‘verknooien’ doet hij niet. “Je moet direct reageren. Zie je een ontwikkeling, een kans, een zakelijke mogelijkheid, dan moet je direct handelen. Laat je het een paar dagen liggen dan loop je groot risico te laat te zijn.”
**Schot in de roos** Maarten stapte nog niet zo lang geleden in bij Technowacht. Na goede persoonlijke contacten zag hij mogelijkheden om de resultaten naar een hoger plan te tillen. “Dat doe je niet in een achternamiddag. Eerst zoeken naar potentiele mogelijkheden. Kansen zien, bekijken, aanpakken. Voorbeeld: een organisatie meldt dat een airco niet goed functioneert. Ik denk; die klant ken ik niet. Weet je wat? Kop koffiedrinken. Blijkt die klant meerdere kantoorruimten te hebben en slechts een airco. De rest van de ruimten doet het zonder. Dus bood ik 10 airco’s aan tegen een aantrekkelijk prijs. Schot in de roos. Naast de reparatie leveren we nu een hele reeks airco’s. Mooi meegenomen: werkklimaat sterk verbetert, klant blij met de aandacht en Technowacht een mooie levering.”
**Verder kijken** Door de situatie zelf persoonlijk te bekijken kom je tot een goed advies en uiteindelijke een tevreden klant. Dat is waar Maarten blij van wordt. Maarten wijst gelijk naar betrouwbaarheid en betrokkenheid. Stevige pijlers onder het ondernemerschap, misschien wel de belangrijkste. Het moet niet bij mooie woorden blijven.” Cijfers zijn volgens Maarten interessant, maar niet zalig makend. “Excel sheet-fundamentalisten slaan medewerkers met cijfers om de oren, maar vergeten dat 10% omzet plussen in de ene branche geweldig kan zijn en in een andere een waardeloze prestatie. Waar het om draait is reële mogelijkheden verzilveren met respect voor je medewerkers en hun specifieke vaardigheden en omstandigheden. Klinkt heel simpel, maar doe het maar eens.” In ieder geval is Maarten daar dag in, dag uit enthousiast mee aan de slag.

our team
arrow

Maak kennis met je
collega’sVraag ze het hemd van het lijf

vacancies details
vacancies details
vacancies details

Enthousiast geworden
na deze ontmoeting?

Neem direct contact op door te bellen of te mailen of vul het formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Laat je gegevens achter

    Bel mij terug

      Een vraag stellen

        Offerte aanvragen