our-people

Bennie

Medewerker aan het woord

SLEUR KENNEN WE NIET


“Hoe ik bij Technowacht kwam? Eigenlijk via Linkedin.” Bennie, begin veertig straalt energie en plezier uit. “Het was heel mooi werk wat ik deed, maar wel elke dag in diezelfde hal. Het werk had wel overeenkomsten met het werk wat ik nu doe. Het grote verschil is dat ik bijna elke dag ergens anders kom.”
Bennie komt net van een project uit Arnhem. “Ik woon in Almelo, maar mijn werkterrein is bijna heel Nederland.” Gevraagd naar de reistijden en de kilometers, meent Bennie: “Mijn bus zit vol opties, cruisecontrol, airco, noem maar op. Top!” Ook qua materiaal klopt het helemaal. “We hebben prima spullen. Mis je iets dan kun je dat gewoon aanvragen. Van mijn kant ben ik zuinig op de bus en gereedschap.
Nooit te oud

Bennie kwam van een andere tak van sport, namelijk uit de botenbouw. “Daar bouwde ik grote airco’s in jachten en andere boten. Die aanpassing was dus niet zo groot. “Het mooie was dat, toen ik de knoop na 3 gesprekken had doorgehakt, dat ik gelijk kon meelopen om te kijken of het beviel. Bij Technowacht hoef je ook niet te vragen om opleidingen, daar komen ze zelf mee. Dat is echt goed, dan houden ze rekening met je. Ik ben net in de veertig en ga zo weer de schoolbanken in voor het STEK-certificaat Je kunt altijd wat bijleren, zeg ik dan!” Wat hij ook prettig vindt is de zelfstandigheid. “Je kunt zelf oplossingen bepalen als dat nodig is.”
Verschil met de collega’s

“Het is echt een gigantisch leuk vak. Soms alleen, maar altijd samen bij het plaatsen van airco’s. Alleen of samen, het is gewoon prettig werken voor Technowacht.” Dus? ”Nou ja, het werk is heel gevarieerd en heel breed. Je kunt het zo gek niet bedenken, van apothekers tot kantoren, en van fabrieken tot en met particulieren.”
Over de arbeidsvoorwaarden heeft Bennie niet te klagen en: “De werktijden zijn echt goed. Ben je langere tijd op een klus ver van je woonplaats, dan houden ze daar in de planning goed rekening mee. Fouten kun je niet helemaal vermijden, maar veel wel. Dat zien de klanten ook heel goed.” Klinkt als heel aantrekkelijk. Geldt dat ook voor het salaris? “Laat ik het zo zeggen, mag altijd meer, maar ik ben vooral tevreden!

our team
arrow

Maak kennis met je
collega’sVraag ze het hemd van het lijf

vacancies details
vacancies details
vacancies details

Enthousiast geworden
na deze ontmoeting?

Neem direct contact op door te bellen of te mailen of vul het formulier in. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Laat je gegevens achter

    Bel mij terug

      Een vraag stellen

        Offerte aanvragen